Systems Engineering voor grip op projecten

Clic-360

Clic-360 is een zelfstandige onderneming die wordt vertegenwoordigd door Christian van Eken. In 2016 is hij begonnen als zelfstandige na 9 jaar voor diverse bedrijven werkzaak te zijn geweest. De naam Clic-360 is ontstaan uit de visie voor samenhang van data en het systematische aanpakken van projecten. Door een 360 graden perspectief te bieden vanuit een informatiemanagement tool zijn alle vastleggingen met een simpele handeling bereikbaar en herleidbaar. Waar het op neer komt is dat hoe complex en hoeveel data er ook verwerkt moet worden om tot een succesvol ontwerp en uitvoering te komen, met onze aanpak en de juiste tools wordt het project beheersbaar en uitvoerbaar.

  • systems engineering principles based on the ISO/IEC 15288 
  • risk management based on the RISMAN method
  • UAV-GC contracts

TEAM

Christian van Eken

Ervaren adviseur op het gebied van Systems Engineering en Risicomanagement. Heeft designmanagement en bouwkunde gestudeerd en bouw- en civiele engineering toegepast op eerdere projecten. Kent organisaties aan zowel de Opdrachtgever als Opdrachtnemer kant. Dit is voor beide kanten prettig als het gaat om het tijdig anticiperen en begrijpen van elkaars belangen van een project. Zijn visie is om het proces vooral simpel te houden tot dat niveau dat de methodiek en de opvolging daarvan begrijpelijk een acceptable is.

Naast deze onderneming heeft hij onlangs Prestigesailing.nl opgezet. Hiermee zeilt hij met zijn zeilboot de oceaan over en chartert zijn boot op exotische locaties 


Partners

TRACK-3D

Track 3D is tevens ontstaan vanuit een zelfstandige ondernemer en professional op het gebied van Systems Engineering en Informatiemanagement. Danny van Loon en Josia van Loon werken samen onder de naam Track-3D. Waar Danny veel ervaring heeft op projecten in de uitvoering en ondersteuning in de toepassing van Relatics is Josia de expert op het gebied van het ontwikkelen van dergelijke toepassingen.

In 2018 zijn we samen gaan werken en hebben een template ontwikkeld dat werkt op het Relatics platform. Deze template is inmiddels succesvol ingezet bij diverse projecten. Projecten in de bouw, infra en offshore. 


 
 
 
 
About
LinkedIn